Страница 1 от 1

Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 10:37 pm
от stefko_aa
Днес се навършват четири години,откакто не съм пил алкохол в Анонимни Алкохолици.

Когато през 2006 година щях да се хвърля през терасата от дома си,при мен дойде човек от АА,с когото почнах да правя това,което ми се предлага без да си напъвам главата какво "трябва или не трябва",или пък "какво е правилно или не"-аз просто правех това,което ми се предложи,защото можеше да съм умрял или потрошен при евентуално изпълнение от моя страна.
След няколко месеца по програмата на Анонимни Алкохолици,аз се разсърдих,сметнах,"че това е някаква измислица,че някой иска да ме прекара" и се дигнах от Братството,отидох в една терапевтична група в града,там се опитах да приложа това,което бях приел като начало в АА,но не стана.След като ми напълниха главата с още страхове,с различни грешни теории и понятия,и след като усетих,че нещо не е наред, аз се върнах обратно и след повече от една година без алкохол се запих.През това време преди да се запия,освен че се дигнах от АА,не престанах "перманентно" да пия хапове-променящи съзнанието,което със сигурност си даде своя принос за последвалото ми изпълнение.При мисълта когато вдигнах шишето,че "ще си пийпа два-три дни за ди си почина от програмата",аз пих 33 и си е Чудо,че след прекараните предишни болести не умрях и не се побърках.На четвъртия ден от спирането на алкохола,при срахотна абстинеция,аз тръгнах на работа и това съвпадна със захвърлянето на лекарствата от моя страна.
Това,което тогава ме спаси от Болница,Лудница или Затвор със сигурност беше Бог и това,че първия си трезвен ден се завърнах обратно в Анонимни Алкохолици в града,и оттогава до днес не съм пил(само за днес). ;)

Благодарен съм на Бог за това,че съм жив,че съм трезвен,за Анонимни Алкохолици,за програмата АА,на спонсора си по тази програма,на майка си и на всички-пишещи и четящи тук и сега!
Благодаря ви и Бог да ви благослови!

Поздрави-Стефко.

Re: Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 7:39 pm
от admin
Честито Стефко,жив,здрав и трезвен,новобранците имаме нужда от хора като като теб,които да ни покажат пътя.Всичко най добро.

Re: Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 2:27 pm
от Иво
Честито и от мен Стефко.Ти си поредното доказателство ,че програмата на Анонимни Алкохолици действа ,ако човек има огромното желание,да води един нов,смислен,трезвен начин на живот.Всичко добро ти желая ,братко,на добър път и да си пожелаем още много трезви годишнини да споделяме заедно.

Re: Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 9:44 am
от petrus
Стефко, пожелавам ти да освобождаваш всеки ден място на Духа, защото само с него вървим по пътя на щастливата съдба. Благодаря ти, че си с нас и протягаш ръка всеки ден за помощ. Понякога е достатъчно само да си до нас и да усещаме искреността ти във всяка дума, споделена с нас. Това е безценно богатство и не може да се замени с нищо. Благодарна съм, че попаднах на смел и искрен, човек като теб в групата ни, в която нечестността няма място. Хора като теб и останалите братя и сестри в групата в Стара загора са филтъра за всяка нечестна дума, поискала да се прокрадне в пространството. Тя просто усвисва и няма последователи. Благодаря ти за искрената подкрепа.

Re: Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 4:01 am
от thlmobile
Честито желая ти да не се отклоняваш от пътя на на щастливата съдба, и да израстваш все повече,


__________________________________________________________
Thl ThL W1 ThL W2

Re: Благодаря ви,братя и сестрици-мили алкохолици!

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:45 am
от Bicgatepc02
Абзаци от 20 до 40, Глава 5, в Голямата Книга, предлага неизброими дефекти на характера, общи за всички алкохолици, които би трябвало да бъдат изброени в написана лична инвентаризация. От нашите инвентаризации ние научаваме за духовната болест на резентмънти и нечестност; разстройването от ревността, подозрението, самосъжалението, страхът, гневът и фалшивата гордост; нараняващата природа на критикуването, невниманието и отмъстителността.
__________________________________________________________
China products tablet pc brand from china