• Анонимни Алкохолици - Форум • Виж темата - Благодаря на АА и на Господ!

  Благодаря на АА и на Господ!

  Благодаря на АА и на Господ!

  Мнениеот spirtosan » Съб Апр 26, 2014 5:38 pm

  Здравейте, аз съм алкохолик който се възстановява по програмата за възстановяване от алкохолизъм на АА.
  Когато дойдох в АА бях с план за самоубийство, не вярвах изобщо, че е възможно толкова луд човек да се възстанови, бях твърдо решен да си намеря пари за пистолет и да го направя, да се свършва вече. Но въпреки твърдото си решение имаше нещо в мен което ме караше да се връщам на сбирки, бях страшно зле на първата си сбирка ревах, не можех да стоя изобщо сред хора тръгваха страшни филми в главата ми, знаех че съм луд, това най много ме плашеше и нещата които можех да причиня на себе си или хората.
  На една от първите ми сбирки един алкохолик каза че е правил опит за самоубийство и не му се е получило спасили са го. Гледах го изглеждаше супер спокоен нормален човек. Това ми даде надежда че явно има някой който е бил толкова зле колкото съм и аз и с много усилия започнах да правя програмата на АА. В началото не ми се получаваха нещата исках да променям хората в АА не ги харесвах, не приемах и себе си. Мразех всичко и всички и продължавах да мисля за самоубийство. Човека който ми показа как се прави програмата на АА ми каза да отлагам самоубийството като първата чашка. Само за днес няма да се трепя ще съм жив и ще действам пък каквото ще да става.
  Днес съм почти 2 години и 5 месеца трезвен и се чувствам спокоен, мога да управлявам ума си, картините ми бяха пълна каша в главата никакъв контрол нямах сега всяка сутрин ставам и си представям нещо хубаво нещо което ще ми вдъхне вяра надежда и любов, ще ми даде сила и смелост за да живея качествено и го правя с лекота това е цяло чудо за мен.
  Не можех да се кача на повече от третия етаж на затворено помещение иначе откачах имах панически страхове от това и много други неща. А сега преди седмица ми се наложи да подмазвам един прозорец на 10 етаж. Живях известно време на 13 етаж а сега живея на 8.
  Най големия ми страх беше от мен самия не можех да стоя изобщо сред хора поради тази причина исках да избягам да предпазя хората от себе си. Случи се така че през периода ми на възстановяване смених няколко работи едната беше свързана с много срещи с хора и дълги разговори. Другата беше с малки дечица под 9 годишна възраст, а третата беше пак свързана с много срещи с хора от така нареченият елит. Така Бог всеки ден чуваше молитвите ми и нагласяше живота ми, докато наскоро не ми върна пълният контрол над ума и чувствата ми. Това е цяло чудо за мен, вече имам жена до себе си че и дете си имаме, имам папагали и куче, аве цирка е пълен. И се чувствам наистина добре, гледам да не изпадам в крайности. Спазвам няколко прости правила за живот, сега всичко е много по лесно много по хубаво. Никога не съм предполагал, че аз някога ще мога да живея без алкохол или хапчета, че ще имам нещата които изброих, че ще се чувствам толкова добре.
  Благодарен съм на АА, на Господ, благодарен съм, на хората които ми показаха какво да правя по тази програма, благодарен съм, че и днес съм трезвен, няма го оня ужас на следващия ден когато търсех бутилката под леглото.
  Така че искам да ви кажа че има изход, имаме си скайп сбирки човек може да се възстанови дори до родният му град или село да няма сбирка на АА.
  Успех!
  Аватар
  spirtosan
   
  Мнения: 11
  Регистриран на: Вто Юни 19, 2012 7:40 pm

  Назад към Форум на анонимните алкохолици.

  Кой е на линия

  Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  cron